tiistai 6. marraskuuta 2012

11 kiloa löysää voimaa

Ihanaa, paino tippuu! Eilen se näytti päivän lopussa 87,6kg. Uff! Parasta on kuitenkin se, että minä mahdun tavoitemekkooni!

Siis mitä ihmettä! En voi muuta sanoa kuin VAU. Toivottavasti tämä suunta jatkuu, ihan oikeasti! Mahtava tunne, kun paino on lopulta lähtenyt liikkumaan oikein kunnolla. Ihmettelen kovasti, että se on yhä tuon 87 viime viikonlopun jälkeen... Mutta hyvä näin!

"Nyt vaatekokoni on 46-48, ja tuo mekko on kokoa 42. Haluaisin toki laihtua vaikka kokoon 40, mutta aion lähteä kokeilemaan ensin neljääkakkosta. Siihen pystyn, oikeasti varmasti, ihan todella pystyn!"

Näin kirjoitin tässä postauksessa 1.9.2010. Ei tuohon kokoon 42 pääseminen vienytkään kuin aika lailla kaksi vuotta. :) Sääli, mutta tässä sitä nyt ollaan. Kauan se näköjään vaati kypsyttelyä, ennen kuin alkoi tapahtua. Nyt tavoitteeksi sitten se koko 40!

Lähdimme ex-tempore ystävien kanssa tänään ravintolaan syömään, joten ruokapäiväkirja ei näytä kovin hyvältä. En sentään ottanut kanakoria dippeineen, vaan lehtipihvin, jossa tosin oli ranskalaisia ja yrttivoita - eli ehkä ei sittenkään sen parempi vaihtoehto kuin friteeratut nugetit. Mutta peli oli kokonaan menetetty siinä vaiheessa, kun nenämme eteen iskettiin jälkkärimenu. Otin siinä sitten suklaajätskin höysteineen.

Noh, jos viikonloppuna pysyisi irti karkeista, niin tämä menisi karkkipäivästä. Joo, näin teen. Täytyykin taas päivitellä sitä ruokapäiväkirjaa ja postailla tänne.

Tämän viikon treenit jäävät harmittavaisen vähäisiksi muuttopuuhista johtuen. Ellen sitten rykäise ja käy salilla tällä toisella paikkakunnalla... Mietitään.

Mutta hei oikeesti, olen laihtunut yli 11 kiloa suurimmasta vaiheesta!! Halleluja!


Vko 44
4h kuntosalia
1h cxworx
1h spinning
45min bootcamp
Yhteensä: 6h 45min


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti