perjantai 16. marraskuuta 2012

Lievästi lihava

Kaupunki on jälleen vaihtunut ja paikallinen kuntosali tullut katsottua. Menin sitten bootcampiin pahaa aavistamattomana jälleen. Jos meinasin kuolla sinne edellisen salin bootcampiin, niin tämä sitten taas... uhhuhheijaa. Kuolin.

Suunnittelin meneväni tuon jumpan jälkeen vielä salille, mutta ei mitään saumaa. Raahauduin vapisevana ulos sieltä salista ja kaiken lisäksi tuli paha olo tuon treenin jälkeen. Koskaan ei ole sellaista oloa ollut. Ohjaaja pisti todella koville, todella koville. Mutta ainakin tuossa kehittyisi, jos pystyisi käymään!

Kaiken lisäksi olen ärsyttänyt polveni harvinaisen turpeaan kuntoon. Täytyy nyt yrittää olla kyykkäilemättä viikkoon, jos se taas rauhottuisi. Se on kyllä kestänyt ihan törkeän hyvin rääkkiä jo viime kesästä asti, kaikki kunnia polvelle. :) Kiitos siitä.

Jos pääsisin 80 kiloon, niin pääsisin painoindeksitaulukossa pois merkittävästä lihavuudesta lievään lihavuuteen. Olisi mahtavaa olla lievästi lihava! Nyt vaaka näyttää reilut 86 kiloa, mutta on jonain heikkona hetkenä käynyt 85 kilossakin. Whhoooppaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti