sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Plösöilyksi meni

Olen viimeiset kolme päivää oikeastaan vain syönyt. Tämä ei hyvä!

Painoni ei ole liikkunut muutamaan viikkoon oikeastaan mihinkään. Pläähh. Nyt ongelmaksi tulee se, että olen taas muuttanut ja jouduin jättämään kuun vaihteessa kuntosalini taakseni. En pääse seuraavaan pariin viikkoon helposti salille, enkä jumppiin. Äh!

Huomenna menen toiseen kaupunkiin töihin, ja ajattelin ehkä käydä siellä salilla. Se olisi kivaa, tykkään siitä salista tosi paljon. Sitten tiistai menee taas herkutteluksi, kun menen tapaamaan kaveria... ja viikonloppuna sama homma, silloin olen lähdössä ystävien kanssa baariin katsomaan yhtä keikkaa.

Ei tässä muu auta kuin yrittää vaan. Toivoisin, että polveni vain jo rauhottuisivat, niin pääsisin hikoilemaan crosstrainerille. Onneksi ne eivät ole kävelystä juuri moksiskaan. Tuntuu, ettei kävelyllä vaan saa kulutettua tarpeeksi, vaikka kävelisi pitkäänkin. Se on kuitenkin sen verran kevyttä esimerkiksi crossailuun verrattuna.

Olen kyllä yrittänyt kuntosalillakin lämmitellä vetämällä 20-30 min kunnon voimakävelyä ja sen jälkeen reilut 10 minuuttia soutulaitteella. Haluaisin saada nostettua kävelyvauhtiani, sillä olen aika kohtuullisen hidas saapastelija. Soutulaite taas on mahtava, tuntuu ihanalta selässä. Mutta mahtaako se kaloreita juuri polttaa? Teenkö jotain väärin, jos soutulaitteen vastus on täysillä, eikä siinä meinaa nousta hiki pintaan? Kyllähän se selässä tuntuu, että sikäli kai teen jotakin oikein.

Maanantaina si, nyt alkaa taas terveellinen elämä. Plösöily voi kestää vain oman aikansa.

4 kommenttia:

 1. Heis!

  Halusin tulla tervehtimään ja tsemppaamaan! Olen uusi lukija ja aivan noviisi koko blogimaailmassa :)

  Tykkään todella paljon tavastasi kirjoittaa, luinkin yhdeltä istumalta kaikki tekstisi! Mukana ollaan kannustamassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja tervetuloa! Otan kaiken mahdollisen tsempin avosylin vastaan :)

   Menenkin heti katsomaan sun blogia! Törmäillään täällä bloggarisfääreissä, toivottavasti innostut jäädäksesi! :)

   Poista
 2. Nosta raskaita painoja hyvä ihminen. Sillä tavalla plösöily muuttuu lihakseksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit. Yritän tehdä salilla 15x3:n sarjoja sellaisilla painoilla, joita hädin tuskin jaksan nostaa sarjan lopussa. Joskus käytän taktiikkaa, jossa nostan 5-10 kiloa kevyempää painoa ja teen toistoja niin monta kuin yksinkertaisesti jaksan. Ehkä se personal trainerin treffaaminen olisi hyvä idea... Mutta juu, plösö lihakseksi kiitos!

   Poista