lauantai 22. joulukuuta 2012

Eksyksissä kiloviidakossa

Mjaha, mjaha, mielenkiintoiset vaakalukemat sen kun jatkuvat. Pääsin kuin pääsinkin paikalliselle salille ja hyppäsin tietysti löytämäni vaa'an päälle innolla, utelias kun olen. Kämpän vaaka näytti siis +5kg viikko sitten kotona Suomessa saatuun lukemaan verrattuna, ja tämä salivaaka sellaiset +10kg. Sitten löysin lopulta vielä yhden, joka näytti suunnilleen samaa lukemaa, tai vähän ehkä vähemmän.

Olen menossa muutaman viikon päästä käymään kotona, ehkä otan siellä sitten vasta uuden ehkä vähän vakavammin otettavan lukeman... Nyt olisi enää reippaat viisi kiloa saatava irti, ja pääsisin alle 80 kilon!! Ai kän duu tis!

Tuo uusi sali on aivan mieletön, siellä on uima-altaat ja saunat ja kaikki. Sauna tosin on sellainen noin 60-asteinen koppi, jossa ei ole kiuasta, eikä siis mahdollisuutta heittää löylyä. Seinässä on lisäksi kyltti ja varoitus, ettei siellä saunassa saisi olla kymmentä minuuttia kauempaa. Saa aika lailla rauhassa istuskella siellä, ei tunnu olevan kauhean suosittu harrastus täällä päin!

Ruokailut ovat menneet ihan ok (paitsi tänään), jos sitä ei lasketa, että tällä viikolla on ollut kohtuullisen monta juomailtaa. Ei voi kieltäytyäkään! Mutta kyllä se tästä.

Joulusta tulee kansainvälinen, kun tänne kämpille tulee monenlaista pallontallaajaa, ja kaikkien olisi määrä kokkailla vähän jotain omilta kotikonnuiltaan. Aiomme koittaa väkertää karjalanpiirakoita, saa nähdä jääkö vain yritykseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti