sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Löysin vatsalihakseni!

Tsiissös hei! Sain aikaiseksi hakea kirjastosta sen Callanetics-kirjan ja kokeilin sitä perjantaina. Tein sitä tunnin ohjelmaa varmaan kaksi tuntia ja yritin tankata ohjeita kirjasta, ja epäilin tekeväni kaikki liikkeet jotenkin väärin. Lauantaina olin aamulla vähän pettynyt, kun en tuntenut minkäänlaista treenikipua kropassa.

Sitten päivän mittaan se iski. Vatsalihakseni ovat vieläkin ihan törkeän kipeät, yskiminenkin sattuu! Eilen myöhemmin päivällä aloin tuntea pakaranikin uudella tavalla. Tunnen myös kaikki lihakset molemmissa kyljissä.

Olen tehnyt vatsalihaksia salilla ja yrittänyt välillä tehdä niitä kotonakin, mutta en ole koskaan tuntenut niitä seuraavina päivinä näin. Nostaa uskoa tuota ohjelmaa kohtaan, vaikka vähän vielä epäilenkin tekeväni ainakin osan liikkeistä väärin. Sitten kun ne tulevat tutummaksi, niin ehkä jopa saan tehtyä sen siihen tuntiin kuten pitäisi.

So far so good, one might say. Ens viikolla alkaa seitsemäs viikko aktiivista liikuntaa! Whooop! Kerään tähän kokoavasti nyt näitä viikkoja, joista olen pitänyt kirjaa.

Aika tajuttomia määriä entiseen nollaan tuntiin nähden. Ja antaa uuden perspektiivin ajanhallintaan. Miten niin ei muka ehdi kuntoilla?

Kyllä taidan nyt lopultakin hakea sen sykemittarin.


Viikko 29
2h pyöräilyä
90min salia
1h jumppaa
1h callanetics
Yhteensä: 5h 30min

Viikko 28:
2h 45min pyöräilyä
2h jumppia
1h 50min salia
Yhteensä: 6h 35min

Viikko 27:
Pyöräilyä 2h 30min
Jumppia 2h
Salia 3h
Yhteensä: 7h 30min

Viikko 26:
Kolme kertaa jumpassa ja kolme kertaa salilla
Yhteensä: 6h

Viikko24
Kaksi kertaa jumpassa, niiden jälkeen salilla, yhteensä 4h
Kaksi pyörälenkkiä, yhteensä 2h
Kerran salilla 1h
Yhteensä: 7h

Viikko 25
Kaksi kertaa jumpassa, niiden jälkeen salilla, yhteensä 4h
Kolme kertaa pyöräilemässä, yhteensä 3,5h
Yhteensä: 7,5h

2 kommenttia: