perjantai 29. kesäkuuta 2012

Tuloksia?? Ei voi olla.

Hei vau, vyötärö on taas kaventunut! Vai vedinköhän sitä jotenkin sisään?... Mittasin tänään navan kohdalta ja se näytti jotain 111-112cm välissä, viimeksi mitattuna se oli ~116cm. Ei kai se puolessatoista voi noin paljoa muuttua? Mokasin kyllä nyt jotenkin :o

Toi oli kyllä aamumittaus, ehkä oli vähemmän turvotusta. No mutta, parempi lukema silti.

Viikko 26:
Kolme kertaa jumpassa ja kolme kertaa salilla (ma-pe välillä, viikonloppuna tuskin enää tulee liikuttua, tulee kaveri kylään)

Salilla ei ole sisäreisien lähentäjälihasten treenilaitetta. Tosi outoa? Haluaisin kauheasti tehdä juuri sillä laitteella. Aika hassua, että sitä ei ole, sillä se tuntuu olevan kaikkien salien peruslaite. Lisäksi sieltä puuttuu se kylkilaite, jossa istutaan ja tehdään kiertoja. Outoa!

Etsin netistä tietoa, että miten voisi treenata sisäreisiä itsekseen. Löysin paljon kehuja callanetics-nimisestä jumppatyylistä. Siihen täytyy tutustua tarkemmin, kunhan löytyy aikaa.

Harmittaa nyt jo tuleva viikonloppu. Hyvä viikko menee piloille, kun tulee kaveri kylään. Aiomme juoda vähän ja todennäköisesti mässätä kuin pienet eläimet. Yritän pitää mässyttelyn kuitenkin vain tässä päivässä ja olla kiltisti lauantain ja sunnuntain. Viikonloput on vaikeimpia... Pitäisi pyytää töihin aina viikonloppuvuoroja, niin ei tulisi syötyä niin paljoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti