maanantai 27. toukokuuta 2013

No johan on!

Lipsumisestani johtuen päätin, etten päivitä tuonne sivupalkkiin painoani ennen kuin se on laskenut tuohon 83 kiloon. Nyt ollaan jo päästy tuolla alkaviin lukemiin - ehkä ensi viikolla voisin lisätä uutta painoa listaan. Sitten tuossa onkin ollut sellainen viiden kuukauden suvantovaihe. Pffth.

Eilen lähti ihan lapasesta syöminen! Kävin kaverin luona Tampereella ja lauantai meni ihan ok, vähän söin irtokarkkeja, join pari laittisiideriä ja söin puolikkaan pitsaa. Eilen sitten lähdin kotiin ja hain kaupasta varmaan kilon irtokarkkeja ja Maraboun valkosuklaalevyn!! Namnam.

Vetelin niitä siinä sitten poskeeni ja hyvvää oli. Niin ja ostin Classicin triplasuklaajätskin myös!

Nyt on ällöttävä ja tosi raskas olo.

Tekisi mieleni koittaa vesipaastoa tänään, mutta ajattelin mennä illalla pumppiin, joten jotain on syötävä. Lueskelin kuitenkin paastosta vähän ja sitä voisi olla tosi hyvä joskus kokeilla oikeastikin. Tasaisi viikon kalorimääriä vähän.

Yritän tänää mennä tosi kevyesti kyllä, lounaaksi huitaisen rahkan ananaksella ja täytyy katsoa jos söisi jotain vielä ennen illan jumppaa. Pakko syödä jotain, ehkä toisen rahkan?... Se pitää nälän ihan törkeän hyvin poissa!

Oon nyt ollut kuukauden Suomessa ja multa on tippunut joku 2-3 kiloa. Luulen, että ne on olleet pitkälti nesteitä, joita kropassani kevään jäljiltä kannoin. Pöhötystä ja nestettä. :P Olisi kiva saada ainakin muutama kilo vielä tässä alkuinnostuksessa veks. Tuollaiset eilisen kaltaiset mättöpäivät eivät vain oikein sovi pirtaan, muuten ihan hyvä.

Olen nyt käynyt spinningin ja cx-worxin sekä spinningin ja bodypumpin yhdistelmissä muutamia kertoja. Näiden lisäksi olen käynyt salilla ja pyöräillyt aika paljon. Siinä tulee ihan kivasti erilaisia jumppatuokioita, eikä käy pelkkä salikaan puuduttavaksi. Minulla on myös tapana tehdä salilla samaa juttua kerrasta toiseen, joten pumppi ja cx tuovat siihen hyvää vaihtelua.

Salin kesälukkari vaan näyttää ohjattujen tuntien osalta siltä, että en noihin yhdistelmätunneille enää oikein pääse. Pumppia on onneksi harvasen ilta, täytyy yrittää käydä niissä vaan ja salilla sekä pyöräilemässä, niin pysyy jonkunlainen vaihtelevuus yllä. Pumppia ja pyöräilyä aion yrittää tehdä ainakin niin kauan, kun polvi kestää. Täytyy sitten taas vähän arvioida tilannetta uudestaan.

Nyt minun pitäisi keksiä joku suunnitelma tälle elämälle! Mitä sitä haluaisi tehdä? Nyt voin periaatteessa lähteä ihan mihin vaan ja milloin vaan, jos vaan olisi vähän jotain hajua, mihin suuntaan sitä ekana ampaisisi. Mietin, että jäisin syksyksi Suomeen töihin ja keräämään rahaa, mutta enpä taida sittenkään.

On ihan kivaa olla täällä taas, mutta luulen kesän riittävän ihan hyvin. Tykkään kauheasti olla kotona ja pyöräillä kotikulmilla ja nähdä kaikkia tuttuja, mutta toisaalta tykkäsin hirveästi asua tulla ulkomaillakin. Ehkä nyt olisi parasta kokeilla ja tulla sitten aikanaan takaisin, kun taas siltä tuntuu.

Suomessa vaan pystyisi kerämään tuota rahaa niin paljon paremmin... Olemme miettineet, että lähtisimme keväällä Australiaan puoleksi vuodeksi tai vuodeksi, ja siihen pitäisi vähän pesämunaa saada kokoon. Mutta täytyy nyt katsoa, mikä suunnitelma tässä toteutuu ja mikä ei!

Tällä erää koko toukokuun palkka on mennyt aika pitkälti velkojen maksuun :P Siinä ei kauheasti säästellä ei...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti