tiistai 7. toukokuuta 2013

Salia vaiko salia? Kas siinä vasta pulma

Tosi hyvä fiilis. Kävin tänään tunnin pyörälenkillä vastatuulessa ja sen jälkeen menin pumppailemaan vähän salille. Näitä päiviä lisää!

Luulin aamulla, että minulla on aamuvuoro, joten menin töihin puoli ysiksi. Siellä sitten huomasin, että aloitankin vasta puoli neljän maissa, joten siinähän oli sitten koko päivä aikaa tehdä vaikka mitä.

Kävin lintutornilla katselemassa vähän joutseniakin. Ihanan kiireetöntä. Tykkään tästä työstä, sillä vaikka se on vuorotyötä, työajat ovat hyvät. Varsinkin näin kesän tullen, kun on aina vaan valoisaa.

Olen kauheasti pohdiskellut tässä viime aikoina itselleni kehittämääni saliongelmaa. Nyt olen saapunut ratkaisun äärelle.

Työpaikan puolesta saamme käydä tällä yhdellä salilla kaksi kertaa viikossa ilmaiseksi. Ravasin siellä viime kesänäkin, kun aloitin tämän koko liikuntaintoilun. Siellä on tosi paljon erilaisia jumppia ohjelmassa ja voisi sanoa, että se on tämän pienen seutukunnan kirkkaasti parhain liikuntakeskus.

Ajattelin käyttää nuo kaksi ilmaista kertaa jumppiin, en saleiluun. Kävin viime torstaina Cxworxin ja puolen tunnin spinningin yhdistelmässä ja tykkäsin siitä tosi paljon. Yritän päästä siihen aina kun voin. Myös maanantaina on hyvään aikaan Cxworx (siihen saa mielestäni liittää salikäynnin, se kun kestää vain puoli tuntia), ja jos en pääse siihen, voisin mennä joku ilta spinningiin. Tai siis Flowrideen. Vai mikä onkaan (mikä on muuten näiden kahden ero, tietääkö joku?). Pysy nyt perässä näissä kaikissa hienoissa nimissä... :)

Sitten saamme myös alennuksen uimahalliin, josta löytyy sali. Se on vähän vanhanaikainen (crossareita on tasan yksi, kuten myös soutulaitteita ja juoksumattoja - polkupyöriä on sentään kolme tai neljä!), mutta laitevalikoima on muutoin hurjasti paljon laajempi kuin tuolla hienommalla jumppahifistelysalilla. Se tässä on ollut se suurin ongelma itse asiassa, haluaisin käydä noissa jumpissa ja samalla salilla, mutta kun en tykkää siitä salista! Tai tykkään, mutta kun sieltä puuttuu sellaisia laitteita, joita minä jalkarajoitteinen voisin tehdä. Ja ilman niitä laitteita multa jää jalkatreeni kokonaan välistä, ei käy!

Olen nyt päättänyt mennä näiden salien yhdistelmällä. Käyn hifisalilla kahdessa jumpassa viikottain jos aikataulut antavat periksi ja uimahallin salilla kaksi kertaa viikossa ihan vain pumppaamassa. Täydellinen ratkaisu, ja halpa!

Viime kesänä ostin tuolle hienolle salille tosi kalliin kolmen kuukauden kortin. Nyt laskeskelin, että jos käyn tuolla uimahallin salilla pari kertaa viikossa, niin se maksaa sellaiset 32e/kk. Jos käyn kolme kertaa viikossa, niin se maksaisi silti vain 48e/kk. Enkä usko ehtiväni kolmea kertaa, ellei multa sitten jää joskus työvuorojen takia noita jumppia välistä.

On kivaa olla takaisin täällä, mutta täytyy kyllä sanoa, että se on samalla vähän ahdistavaa. En ole ihan kauhean itsevarma tässä löllyävässä kropassani ja salilla on välillä vähän noloa pusertaa naama punaisena pienten painojen kanssa, kun muut bodaavat vieressä ja ajattelevat minusta ties mitä. Täällä ahdistaa eniten se, että joka toinen näistä ihmettelijöistä on tuttu.

Nautin suuremmissa kaupungeissa aivan valtavasti siitä, ettei kukaan tiennyt, ketä olen. Aivan ihana anonymiteetti, ahh. Mutta tästä tuskastani on nyt vain päästävä yli, ei auta. Tänään oli kyllä aika kivaa tuolla uimahallin salilla, kun pääsin sinne jo päiväsaikaan ja sali oli aika hiljainen. M-mm!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti