lauantai 11. toukokuuta 2013

Väliaikatietoja

Tää viikko on mennyt hyvin! Joo, olen syönyt jonkun verran suklaata, mutta aikas vähän. Ja parasta on ollut se, ettei mun ole tehnyt sitä mieli! Sitä vaan oli kaverilla tarjolla, joten söin. Ylläri.

Mutta nyt on hei hyvä fiilis, kyllä se tästä taas lähtee.

Tällä viikolla sain aikaiseksi neljä tuntia liikuntaa, hyvä hyvä. Ja muutes, kävin tolla salilla ja näin siellä yhen vanhan koulukaverin, joka on käynyt salilla pienen ikänsä. Hän pyysi mua tekemään penkkejä ja neuvoi miten niitä tehdään ja varmisteli siinä, etten tiputa sitä tankoa ja tukehdu siihen paikkaan.

Tein ensin ilman painoja, mutta nostettiin ne sitten viiteen kiloon ja tein siinä sitten toistoja. Kaverini sanoi olevansa järkyttynyt, sillä kun hän aloitti penkit, hän ei saanut kuin ehkä neljä nostoa pelkällä tangolla. Sanoi myös masentuneensa pikkuisen, sillä jaksoin tehdä enemmän toistoja viiden kilon painoilla kuin hän. :)

Jäi tosi hyvä mieli! Näin sitä pitää. Harmi, että mun kaikki hienot lihakset on läskien alla piilossa. :D Oisin halunnut tänäänkin salille, mutta se meni kiinni ennen kuin pääsin töistä, ja huomennakin se on kiinni. Tyhymää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti