keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Kroppa sanoo seis.

Takana on mieletön matka, josta poden ilmeisesti maksuna törkeää ripulia. :D En tiedä, koska viimeksi olisi tällainenkaan tauti koetellut. Nyt alkaa vähän jo elämä pikku hiljaa voittaa, joten eiköhän se tästä.

Käväisin nopeasti vaa'alla, kun heitin pienen lenkin kotona ennen taas säntäämistä lentokoneeseen ja palaamista tänne sateen keskelle, ja paino on ihme kyllä pysynyt aika lailla samoissa lukemissa! On se vähän noussut, olisiko ollut jossain 85 paikkeilla. Sekin lukema tosin oli yöllä ja vaatteet päällä. Olisi kiva ostaa tänne vaaka!

On oikeasti todellinen ihme, ettei paino noussut vähintään kolmea kiloa tuon kahden viikon reissun aikana... Meinaan herran jestas mutta mää söin! Pitäisi olla laitonta tehdä niin hyvää ruokaa kuin mitä tuo maa tarjoaa. Ahh!

En tiedä, onko tämä tauti jokin tartunta vai oliko reissun loppuosa yksinkertaisesti liian kuluttava. En ollut nukkunut oikeastaan kolmeen yöhön, lensin lentokoneilla ja istuin busseissa noin 30h, söin ihan miten sattuu ja päälle vielä jetlag. Kaupan päälle sain oksentelua, mutta se on onneksi jo loppu. Niin tai näin, kyllä se tästä.

Heti kun tämä pöpö on taltutettu, alan oikesti taas keskittyä tähän painon pudottamiseen. Viime kuukausi on mennyt vähän niin ja näin, ja nyt aiotaan kämppikseni kanssa pitää ruokapäiväkirjaa ja keskittyä syömisiin enemmän. Nyt on ihan pakko alkaa kokkailla ruokia, muuten tästä touhusta ei tule yhtään mitään.

On kauhea ikävä raejuustoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti