lauantai 2. helmikuuta 2013

Tylsää sairastamista

Olen viettänyt niin paljon aikaa sairaana sisällä, että tämä koko kaupunki on alkanut näyttää tylsältä. Sataa vettä ja tuulee, on pimeä. Haluan lämpöön ja aurinkoon! Miten sitä voisi laillisesti muuttaa Australiaan? Jenkit olisi vielä kivempi. Täytyy vissiin lähteä reissuun...

Tämän vuoden suunnitelmien piti olla aika lailla pedattu (tai oikeastaan ei läheskään, mutta ainakin niiden suunnan piti olla suunnilleen tiedossa), mutta pidimme pientä inspiskeskustelua kämppikseni kanssa tuossa yksi ilta... ja nyt tuntuu, että kaikki aiemmin hyvältä kuulostaneet jutut vaihtuvat uusiin.

Laihduin viime vuonna puolessa vuodessa noin kymmenisen kiloa. Pystyisinköhän nyt samaan, tänä vuonna? Se olisi niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ihanaa. :') Pelkkä ajatus on jo ihan sairas. Phuh... Kai sitä nyt pystyy, sillä vaikka tästä tippuisikin vielä se kymmenen kiloa, olisin edelleen paksu.

Sain tänään taas unirytmini heittämään häränpyllyä - kello on kohta puoli kuusi aamulla ja täällä sitä vaan kukutaan. Tein itselleni vähän inspiraatiotaustakuvaa. Tarvitsen nyt motivaatiota! Huomenna aion mennä salille, kävi miten kävi. Tiedossa kevyt treeni, mutta treeni kumminkin.

Tämä kuva sopii hyvin tämän hetken tunnelmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti