maanantai 20. elokuuta 2012

Ei se paino liiku

Nyt on taas energinen olo, olen vissiin päässyt yli lomaväsymyksestä. Myös 12 työpäivän putki taisi tehdä tehtävänsä. Viime viikonloppu meni ruokailujen osalta taas vähän metsikköön, mutta ainakin sain aikaiseksi liikkua hyvin viime viikolla.

Paino on noussut johonkin 92 kilon huiteille, ihmettelen sitä kyllä kovin. Se on käynyt tuolla lähes 91 kilossa, mutta ne taisi sitten olla kadonneita nesteitä tai jotain. On se aika ihme juttu.

Oletin aina, että jos vain lopetan karkin syönnin, niin painoni lähtee laskemaan. Olen luopunut paljosta (siis karkit, sipsit yms., joita en ostele enää itselleni), mutta paino ei silti liiku. En kyllä edelleenkään siis syö täydellisesti, se on varmaa.

Mutta joku sanoi, että reippaan liikunnan aloittaessa paino alkaa liikkumaan vasta siinä kolmen kuukauden kohdalla. Toivotaan, se alkaa nimittäin lähestyä! Paitsi, että minulla on enää kaksi treenipäivää jäljellä, sitten lähden pariksi viikoksi taas reissuun. Siellä tulee varmaan kaksi kiloa vyötärölle... No, toivotaan, että ei.

Vähän haikea olo tavallaan, kun tämä kesä alkaa olla taas paketissa. Harmi! Olisin voinut olla töissä ja tässä nykyisessä arjessa kiinni vähän pidempäänkin. Vaikka on kyllä ihana lähteä sinne matkalle. Vielä kolme yötä!

Painosta vielä. Kroppani on kyllä muuttunut ja olo on niin hyvä, että ihan hymyilyttää. :) Mietin, kuinka hyvä se mahtaa olla sitten, kun olen jaksanut jatkaa tätä liikuntajuttua puoli vuotta tai näin. Ja uskon sen painon lähtevän siitä kyllä johonkin suuntaan (mieluiten alas päin) joskus. On liian hyvä olo, että jaksaisi uhrata turhan montaa minuuttia tälle ajatukselle.


Vko 33
2h jumppia
3h 40min kuntosalia
1h pyöräilyä
Yhteensä: 6h 40min

2 kommenttia:

  1. Moikka! Mulla on ollu vähän bloggaustaukoa.. Mut hyvä et oot jaksanu liikkua! :)
    Toivottavasti se painokin alkaisi liikkumaan. Mä niin ymmärrän sua ton syömisen suhteen, ite himoitsen kaikkea hyvää ihan kokoajan... Ja syönkin.. :/ Olo ei oo hyvä! Onneks liikkumisest tulee aina parempi mieli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, pitkästä aikaa! Taukoa olen pidellyt täälläkin, juuri palauduin parin viikon reissusta. Nyt taas täysillä eteenpäin :)

      Ja toivon samaa, toivottavasti se paino alkaisi liikkua. Mutta olo on oikeasti sen verran hyvä, etten jaksa murehtia painosta niin paljoa kuin ehkä jopa pitäisi. Uskon, että se kyllä lähtee liikkeelle jossakin kohtaa. :)

      Poista