torstai 26. joulukuuta 2013

Hyvä vuosi edessä

Olen viimeksi kirjoittanut tänne syyskuussa. Älytön tauko! Painoon on tullut 2-3 kiloa lisää (en todellakaan uskalla tässä kohtaa hypätä vaa'alle tarkempaa lukemaa tiirailemaan), joka on kohtuullinen lukema kuluneeseen syksyyn nähden.

Ruokailut ovat olleet lievästi sanottuna aivan päin honkia, mutta liikuntaa olen harrastanut 2-3 kertaa viikossa. Tyhjää parempi.

Nyt olen istunut kaksi tuntia koneella ja etsinyt uutta motivaatiota. Ei enää selityksiä ("joulu on tulossa, ei kannata", "reissu on tulossa, ei pysty", "ei ole kunnon rytmiä, liian vaikeaa"), vaan ihan oikeasti siitä paksusta niskasta kiinni ja toimeksi.

Aloitan taas säännöllisessä työrytmissä (syksy on ollut aika haipakkaa) tammikuussa, joten pystyn taas elämään muutenkin järkevämmin.

Kauhukseni tajusin, että suurin osa seuraamistani blogeilijoista on lopettanut kirjoittamisen. :( Todella sääli! Täytyy joku ilta jatkaa motivaation etsintää ja kerätä listalle nippu uusia blogeja seurattavaksi.
2 kommenttia:

  1. Tuo on ihan pyllystä, että hyvät blogit lopettaa :( Mutta kiva, että sie oot tullu takasin! :) Tsemppiä uuteen vuoteen, toivottavasti se motivaatio löytyy! :) Miullakin se on kyllä ollu hukassa jo vähän turhan kauan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! :( Tosi harmi! Kiitos tsempistä, samaa myös sinulle! Ehkä täältä vielä yhdessä punnerretaan takaisin liikkeelle. :)

      Poista